Inteviu cu Maia Sandu

joi, 21 septembrie 2017

MITING LA PARLAMENT. 7 OCTOMBRIE 2017
A P E L
CATRE TOTI ROMANII CARE MAI GANDESC ROMANESTE

Cetateni,
Traim intr-o tara in care preturile la toate produsele si serviciile sunt ca in UE sau chiar mai mari. Salariile si pensiile, insa, sunt niste glume sinistre. O tara care cere mercenarilor sai, adica militarilor profesionisti,  sa-si sacrifice viata, fara bani, pentru pamanturile proprietate germana, austriaca, italiana, olandeza, cipriota, ruseasca, ungara etc. Si pentru proprietatile transnationalelor sau ale videnilor, isarestilor si bercenilor autohtoni.
Legile LOV ale salarizarii unitare si pensiilor arata cam asa: preconizatele cresteri salariale din ianuarie 2018 sunt, in realitate, cresteri de pana la 4%, sub rata inflatiei, restul fiind o plimbare pe hartie a datoriilor angajatorului fata de stat; ciulamaua se numeste noul brut al salariatului, dar nimeni nu explica de ce acest nou brut nu este luat in calcul la impozitare, 16% extragandu-se tot din vechiul brut; deci, in timp ce majoritatea salariatilor nu primesc nimic, cresterea anuala a salariilor si indemnizatiilor presedintelui, premierului, guvernantilor, prefectilor si primarilor, parlamentarilor va continua in ritm constant. Punctul de pensie de 45%, cerut de noi, ACUM, a fost amanat post-mortem, adica la Pastele Cailor. Despre a XIII-a pensie la civili nu se mai vorbeste. Se ignora Decizia nr.19/2011 a ICCJ, care atragea atentia ca orice recalculare a pensiilor civile nu se poate face pe legi actuale, ci pe baza Legii 57/1974, deoarece recenta excrocherie cu punctul de pensie a luat in calcul doar salariul de incadrare, nu venitul global impozitat.
Cat priveste soldele de rezervist, adica pensiile militare, in dispretul angajamanetelor fata de NATO in 2004 si al legislatiei din statele membre NATO, se calculeaza cu 65% din net, nu din brut si sunt inghetate pe viata. Aceasta in conditiile in care exista, deja, diferente uriase intre cei iesiti in rezerva inainte 01.01.2011, cei dintre 01.01.2011-31.12.2015, cei iesiti intre 01.01.2016- 31.12.2017 si cei care vor iesi dupa 01.01.2018. Legislatia NATO si cea UE prevaleaza, in ciuda tratatelor, doar in Constitutie, fiind complet ignorate in realitate. Mai mult, militarilor li se legifereaza tripla impozitare si discriminarea intre ei si fata de civili.
Facuta pe „genunche”, legislatia LOV, adica Legea 153/2017 este o bataie de joc, coeficientii de salarizare aplicati fiind cei din 2009, nu cei din 2017, iar Art. 11, nu numai ca devalizeaza bugetul, lasand salarizarea la bunul plac al primarilor, dar legifereaza, prin tradare, SECESIUNEA, in toate localitatile in care primari sunt unguri, functionarii romani putand fi exclusi prin oferta de salarii derizorii. Se adauga initiativa legislativa de scadere la 10% a procentului de implementare a unei limbi straine in administratie, ceea ce va transforma Romania intr-un Turn Babel, Bucurestiul fiind, spre exemplu, al doilea oras cu populatie ungureasca, dupa Budapesta. In continuarea tradarii s-a lansat proiectul de infiintare a Garzii Nationale (Garda Civica) subordonata, direct, primarilor si prefectilor, ceea ce inseamna ca, in cel putin 16 judete ale tarii, formatiunile paramilitare, ilegale, ale iredentistilor lui Soros, camuflate in asociatii sportive si cluburi de paintball, vor deveni, oficial, Garzi Civice inarmate de statul roman impotriva lui insusi. In plus, Ordonanta 59/2017 si proiectata lege a sistemului unitar de pensii, in care rezervistii nu au ce cauta (si nu exista nici un argument pentru includerea lor), au destructurat complet serviciile de informatii si contrainformatii si ceea ce a mai ramas din Armata si Interne. Prin trecerile, masive in rezerva avem Inspectorate de politie cu un singur angajat, numarul coloneilor activi s-a redus de la 961, la 97, iar printre lt.colonei, maiori, maistri militari, subofiteri si gradati angajati pe baza de contract, bate vantul. Avem, deja, unitati pustii, in care doar cainii mai misuna prin troscotul rasarit pe platou, in cautarea mancarii. Iar LOV, promotoarea unei tradari fara precedent, atat a Romaniei, cat si a intereselor NATO, al carui flanc este periclitat,  bate campii in continuare cu o lege a pensiilor in care, nestiind, exact, ce este pensia, amesteca de-a valma pe cei 2.208.000 de pensionari cu cei 3.300.000 de asistati ori beneficiari de indemnizatii de merit (fara vreo legatura cu contractele de munca, contributivitatea ori punctul de pensie), pe rezervisti cu magistratii si pensiile cu indemnizatiile „pentru mamici”.
Si toate astea in timp ce Armata Rosie zburda linistita la granitele noastre, iar in Ungaria, Viktor Orban inarmeaza si elevii, bagandu-i intr-un program obligatoriu de instructie militara. Chiar vrem sa repetam ceaa ce s-a intamplat, real, in 1989, manipulati ca si atunci de propagandistii lui Soros?
Cetateni,
In zilele de 7 si 8 octombrie a.c. se vor desfasura la Parlament, lucrarile Adunarii Anuale Parlamentare NATO. Constatand ca nu mai avem cu cine negocia in Romania, decat cu Patriarhul, dar si Biserica Nationala este supusa aceleiasi destructurari (prin Diversiunea Pomohaci, in derulare) ca si Armata, Internele si Serviciile, va invitam sa participati la mitingul pe care Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) il va organiza pe 7 octombrie, incepand cu ora 11.00 am, vis-a-vis de intrarea la Camera Deputatilor (alveola din Parcul Izvor), pentru a ne adresa, direct, aliatilor. Ii vom informa asupra tradarii intereselor Romaniei si a intereselor NATO, comisa de doi ministri ai actualului Guvern (Munca si Finante, care fac jocul multinationalelor) si le vom solicita sa ceara explicatii premierului si liderilor coalitiei majoritare. De asemenea, ii vom informa ca actuala rezerva militara din Romania este formata din persoane care aveau in 1989 intre 12 si 35 de ani, deci nu noi le-am tradat interesele, lichidandu-l pe Ceusescu, in loc sa-l predam americanilor cu toata familia si nu noi am adus la putere agentii Moscovei, ci tradatorii din generatia Militaru care, astazi, odihnesc in cimiterele patriei sau umbla “GAGA” pe holurile spitalelor si prin azile. In mare majoritate, rezervistii de astazi au cursuri de pregatire NATO, au indeplinit misiuni NATO si au pus umarul la integrarea militara a Romaniei in Alianta.
In rezerva, am solicitat aprobarea si vom organiza pichetarea sediilor centrale ale PSD si ALDE, pe data de 4 noiembrie 2017, cu ocazia intrunirii, la Bucuresti, a ministrilor Apararii din statele membre NATO.
Cetateni,
Numai impreuna, civili patrioti de toate varstele si din toate domeniile de activitate, revolutionari si rezervisti din toate structurile, vom reusi sa ne aparam dreptul la existenta individuala, nationala si statala!
Va asteptam, asadar, la mitingul SCMD, din 7 octombrie a.c.,  de la Parcul Izvor, spre a ne exprima liber punctul de vedere fata de tot ceea ce ni se intampla. Nu uitati ca, spre deosebire de anii 2010-2013, cand aveam de partea noastra opozitia si unele structuri media, astazi intreaga clasa politica si intreaga mass-media, influentata de tradatori acoperiti, au luat-o razna, in detrimentul intereselor romanesti.
Honor et Patria! Vae Victis!
Presedintele SCMD,

Col.(r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu