Inteviu cu Maia Sandu

marți, 26 septembrie 2017

Catre,
PRIMARIA GENERALA A MUNICIPIULUI BUCURESTI

Stimata doamna Primar General,

              Deoarece ne-ati respins, neconstitutional si fara sa fim chemati la negocieri, dreptul de a organiza un miting in alveola din Parcul Izvor, in ziua de 7 octombrie, cu ocazia desfasurarii lucrarilor Adunarii Parlamentare NATO la Bucuresti, cand scopul nostru este de a sensibiliza tocmai aceasta Adunare in ceea ce priveste actele de tradare nationala, tradare a intereselor NATO si periclitarea flancului estic al Aliantei, emanate de la Ministerul Muncii, revenim, solicitandu-va legal urmatoarele:

      1.   Sa aprobati desfasurarea unui miting al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), cu participarea membrilor sai si a unor invitati din structurile aliate, cu ocazia desfasurarii lucrarilor Adunarii Anuale Parlamentare NATO la Bucuresti si a Zilei Internationale a Muncii Decente, in ziua de 7 octombrie 2017, intre orele 11.00-18.00, in Piata Eroilor din fata Universitatii Nationale de Aparare (Academia Militara). Vor fi circa 5000 de participanti, rezervisti si aliati. Scopul actiunii este avertizarea asupra periclitarii flancului estic al Aliantei Nord-Atlantice prin prevederile referitoare la militarii si politistii activi si in rezerva incluse in: OUG 57/2015 (Art. 40), OUG 59/2017, Legea 153/2017, OUG 95/2014 si Proiectul Legii sistemului unitar de pensii. O delegatie a noastra, insotita de un echipaj al politiei, va fi trimisa la orele 13.00 la Parlament sa inmaneze Apelul nostru catre Adunarea Parlamentara NATO.

      2.   Organizarea de catre SCMD a pichetarii sediilor centrale ale PSD si ALDE, din Bucuresti, sos. Kiseleff nr. 10 si 57, cu circa 300 de persoane in fiecare locatie, in ziua de 4 noiembrie 2017, cu ocazia desfasurarii la Bucuresti a consfatuirii ministrilor Apararii din statele membre NATO. Pichetarile se vor desfasura intre orele 11.00-18.00, de catre membrii SCMD si aliati, la ora 13.30 delegatii ale acestora urmand sa transmita conducerii celor doua partide si ministrilor Apararii din statele NATO, Apelul – Protest.

            Intrucat ati respins, fara explicatii, pichetarile din ziua de 4 noiembrie, reiterand solicitarea, vom stabili amanuntele privind data si orele la negocieri. In caz de respingere, vom solicita, la negocieri, ca pichetarea sa aiba loc la sediul Ambasadei SUA la Bucuresti.
           
Din partea noastra, la ambele actiuni, sunt imputerniciti sa asigure si sa raspunda de masurile privind buna organizare, col. (r) dr. Mircea DOGARU – tel. 0736601020 si col. (r) Mihail–Adrian STEFAN – tel. 0736600973, astfel incat actiunile sa se desfasoare in conditii pasnice, civilizate si sa nu degenereze in acte de violenta. Personalul desemnat de noi, sa execute masuri de ordine pe parcursul desfasurarii actiunilor, va purta insemnele distinctive ale SCMD.
Pentru asigurarea sonorizarii, organizatorii vor folosi urmatoarele mijloace tehnice proprii: autoturismul Dacia B-188-SCM, statie de amplificare mobila, tribuna, boxe audio.
In sprijinul bunei desfasurari a actiunilor, solicitam din partea organelor de Politie si Jandarmerie sa asigurarea locurilor de desfasurare a manifestatiei.
Stimata doamna Primar General, reamintindu-va faptul ca acceptati de sapte luni de zile ocuparea ilegala a Pietii Victoriei, de persoane slujind alte interese decat cele nationale, ne reafirmam increderea ca putem avea in dvs. un partener de dialog onest si ca nu ne veti impiedica, in interese si cu consecinte tot antinationale, sa ne exercitam in zilele de 7 octombrie si 4 noiembrie a.c. dreptul nostru constitutional.
In virtutea bunei colaborari de odinioara, asteptand din partea dvs. un raspuns personal, nu prin intermediari si atragandu-va atentia ca interzicerea dreptului la libera exprimare poate genera exact fenomenele de care dvs. si conducerea dvs. de partid va temeti,


Am onoarea sa va salut,
Presedintele SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu