Inteviu cu Maia Sandu

vineri, 9 februarie 2018

Scrisoare deschisa cadrelor active din MApN si MAI


SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
Adresa: Bucuresti, str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, cod postal 013152, Of. Postal 26 Cont:BRD, Agentia Carol, RO41BRDE441SV79262374410,
Cod fiscal:26096263
Adresa e-mail: sindicatulmilitarilor@gmail.com
Nr. 144. din 09.02.2018
                                                                                                      
SCRISOARE DESCHISA
COBAILOR INCA ACTIVI IN STRUCTURILE MILITARE SI DE POLITIE

Doamnelor si domnilor necamarazi,
Ati asistat pasivi la tot ceea ce ni s-a intamplat noua, rezervistilor, in ultimii 10 ani. De la prostiile lui Mihai Seitan, la balacareala tandemului “LOV” – Andreea Cretulescu, in dispretul Constitutiei si al CNA, din seara zilei de 8 februarie a.c., la RTV, despre cele 5,5 milioane de pensii care sunt, in realitate, 2.209.000, despre pensia minima care nu exista decat ca un barbarism juridic si despre pensiile militare de stat botezate, in mod ticalos, “SPECIALE”.
V-ati amagit ca sunteti vesnici, ca voua nu vi se poate intampla sa primiti un sut in fund in locul recunostintei meritate, uitand ce au patit veteranii americani din Vietnam! V-ati automintit ca voi sunteti profesionisti si noi nu! Ca voi sunteti NATO si noi, cei care am integrat Romania in NATO, NU! SI asta pentru ca va varsati sangele gratis, in calitate de cotropitori, implementand Democratia “Coca Cola” in schimbul resurselor jefuite, unora care nu vor decat sa traiasca liberi in legea lor! Ca si noi!
Ati permis sa fim batjocoriti, supralicitand masurile ordonate extern si intern impotriva noastra si ascunzandu-va lasitatea in spatele obedientei. A Sfantului ORDIN!
Rezultatul? Supralicitand in executarea ordinelor extern-interne, tradatorii din interior v-au facut praf Legea salarizarii. Spre exemplu, seful SMA, cu al sau coeficient de salarizare 4,36, este sub o secretara de primarie provinciala. Spre exemplu, secretara primariei Suceava! Cam cat un balerin la Opera de Stat. Si asta, in timp ce veniturile voastre din teatrele de operatii au fost proclamate diurne pentru a nu putea fi cuprinse in pensii, inclusiv in cele de urmas. N-ati sesizat ca cei care va mana la moarte isi dau doar lor sporuri peste sporuri, urmand ca drepturile lor la pensie sa decurga din sume triple fata de cele ale omologilor neimplicati.
Manipulati in mod ordinar de minciuna ca pensiile rezervistilor vor afecta fondul vostru de salarii, v-ati bucurat chiar cand, prin distrugerea Legii Dobritoiu (nu Oprea), adica Legea Pensiilor Militare de Stat, la care am lucrat impreuna 3 ani, ni s-au furat, printr-o ploaie de OUG-uri, urmatoarele:
·        Ajutoarele salariale, prin inghetare;
·        Pensia privata (suplimentara);
·        Dreptul la alinierea, ca “asistati social”, (re)deveniti militari in rezerva la veniturile salariale brute, impozabile, ale omologilor pe functii, activa;
·        Baza de calcul, prin discriminare fata de clonele noastre – magistratii, prin coborarea procentului de calcul de la 80% la 65% din brut si a limitei superioare de la 100% la 85%;
·        Pensia contributiva, cuvenita anilor lucrati de noi in calitate de civili, dupa trecerea in rezerva;
·        Dreptul la alinierea pensiilor rezervistilor, prin decuplarea de la cresterile salariale la activi;
·        Dreptul la indexarea pensiilor rezervistilor cu rata inflatiei datorita sintagmei “INDICATOR DEFINITIV” strecurata in OUG 59/2017 etc.
Drept rasplata, stiam pana mai ieri ca voi, cei care ezitati sa fiti camarazii nostri,   ati pierdut, in plus, urmatoarele drepturi la pensie:
·        Scaderea bazei de calcul prin aplicarea procentului de 65% la NET, nu la BRUT, castigand, in schimb, legal, o DUBLA IMPOZITARE;
·        Definitiv, ajutoarele sociale prin transformarea inghetarii in vesnicie;
·        Definitiv, pensia privata (suplimentara), prin transformarea acesteia in “contributie individuala la bugetul de stat”;
·        70% din sporuri, in baza de calcul urmand a fi incluse doar 30%.
Iata, insa, ca au inceput sa apara primii pensionari in baza OUG 59/2017. Dupa luni de asteptare au inceput sa apara deciziile de pensie. Condoleante! Cu adanca durere si profund regret, din analiza primelor decizii aparute la SRI, MI , MApN, rezulta ca voi, profesionistii NATO, mai pierdeti, fata de cele stiute, urmatoarele:
·        Anii lucrati in viata civila, inainte de incadrarea voastra in structurile militare si de politie (noua ni s-au furat, retroactiv, anii de dupa), care se scad din vechimea cumulata;
·        Ordinul Meritul Militar, adica plusul de 10, 15, 20%;
·        Grupele de munca.
Pensiile voastre, asadar, ale beneficiarilor gandirii filozofice de inalta tinuta, teoretica si practica, a doamnei Lia Olguta Vasilescu, par a se calcula, in acest moment, astfel:
·        Se aplica 85% venitului brut stabilit pentru baza de calcul;
·        Suma rezultata este impozitata cu 10%;
·        Noii sume rezultate i se aplica 65%;
·        Din ceea ce mai ramane in final, sumele ce trec de 2000 lei vor fi, din nou, supuse impozitarii cu 10% si asta este ceea ce veti primi voi pe card. La care se adauga insultele si plangerile olgutelor si chirieacilor ca aveti pensii nesimtite, speciale si sugeti sangele poporului! Desi nu aveti nici o legatura cu a lor Casa Nationala de Pensii, pentru ca ati fost si sunteti furati prin impozitari catastrofale in sistem propriu, in vederea achizitionarii la pret de noutate a tehnicii militare de muzeu a altora. Iar banii ii primiti din fondul nostru de pensii si de la bugetul structurilor noastre, nu de la Casa Nationala de Pensii.
Drept urmare, domnilor militari si politisti inca activi, dar, in viitorul apropiat rezervisti, cand veti incasa glontul musulmanilor care-si apara dreptul sacru la libertate si alegere sau cand veti fi aruncati in aer prin deserturi si carari de munte afgane sau kosovare, ultimul vostru gand sa nu se indrepte spre familiile lasate de izbeliste, la mila nimanui, ci, plini de pioasa recunostinta, spre Lia Olguta Vasilescu! Cea care adauga la indeplinirea ordinelor externe, excesul de zel al propriilor hachite, frustrari si uri!
Dumnezeu sa va aiba in paza! Pe voi si Tara! Noi, SCMD, facem in continuare tot ceea ce putem ca sa va ajutam! Dar imbatranim pe zi ce trece, parasim cate 500 pe luna, „pe cale naturala”, sistemul si suntem coplesiti atat de multimea adversarilor politici interni si externi cat si de indolenta voastra! Gasim ajutor doar la civilii aliati noua (revolutionari, feroviari, mineri, profesori, personal medical, grefieri, piloti, functionari publici, diplomati etc.) ale caror interese le aparam in egala masura, nu numai pentru ca asa ne cere juramantul militar, sa aparam Natiunea si Tara, ci si pentru ca este vorba despre civilii care sunt parintii nostri, sotiile, copiii, nepotii, fratii sau surorile noastre.
Incercati, asadar, doamnelor si domnilor inca activi, sa vedeti realitatea si  pregatiti-va, de pe acum, sa ne luati locul, adica sa continuati ceea ce noi, SCMD, am inceput, pentru ca vremea noastra se cam incheie! Si nu lasati ca mormintele noastre sa ajunga, cu halci pierdute de Tara, in tari straine si vrajmase! Pentru ca Istoria va va condamna si ignoranta si nepasarea si cupiditatea si lasitatea dar, mai ales, TRADAREA!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

P.S. Tocmai am primit cadoul final, otravit, pe care vi-l prezentam in continuare.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu