vineri, 11 noiembrie 2016

MITING ANTIGUVERN
PIATA VICTORIEI, MARTI 15 NOIEMBRIE A.C. DE LA ORA 10.00
-         In atentia tuturor membrilor SCMD/CNSC, ai ALTERNATIVEI NATIONALE, a tuturor rezervistilor si bugetarilor -

Doamnelor si domnilor,

Federatia Nationala UNIREA a Pensionarilor din Romania organizeaza un miting antiguvern, marti la orele 10.00 pentru a protesta impotriva opozitiei Guvernului fata de Proiectul noii Legi a pensiilor. In buna traditie a CNSC, domnul presedinte Dumitru COJANU ne solicita sprijinul.
Va reamintim faptul ca acest Guvern al marii tradari nationale, impus prin lovitura de stat de agentii Soros, si-a inceput misiunea in contextul manifestatiilor organizate de aliatii nostri, Federatia Oierilor de Munte, la Parlament si de noi insine in Piata Victoriei. Am cerut atunci Guvernului Cioros” sa se legitimeze, tinandu-si promisiunile legate de: noua Lege a salarizarii unitare; noua Lege a pensiilor; a 13-a pensie; abrogarea Art. 40 din OUG nr. 57/2015 si a OUG nr. 95/2014, crearea a noi locuri de munca, etc.
Guvernul nu numai ca si-a incalcat promisiunile dar, in plina perioada de crestere economica declarata, ia masuri de austeritate, distruge sau vinde ultimele structuri productive de stat din domeniul strategic, nu acceseaza fonduri europene si se straduie ca orice ban ce se produce in Romania sa ia calea strainatatii.
Pentru toate acestea va chemam pe toti cei disponibili, marti 15 noiembrie a.c. la orele 10.00, in Piata Victoriei, sa ne tinem promisunea facuta Tarii, in urma cu un an: sa-l conducem pe Ciolos impreuna cu toti agentii lui, nu spre fotoliul de prim-ministru, ci spre aeroportul Otopeni cu bilet numai dus.
Vremea este prielnica! Spre disperarea tuturor marilor asasini economici mondiali, sponsorul lui Hillary Clinton, George Soros, a fost zdrobit in SUA de nationalistul Donald Trump. A venit timpul, ca si in Romania, agentii lui Soros, deja dezavuati in Israel, Germania si Ungaria, sa fie scosi in decor cu toti ciolosii, nicusoridanii si clotildele lor. Basca pseudoanalistii politici si teleastii care i-au servit pe cei ce nu ne permit sa traim ca romani si europeni in Romania, pana in noaptea alegerilor, spre patru dimineata, cand si-au dat seama ca au pupat fundul care nu trebuia. Va garantam ca serviciul de slugi care a scos in decor Alternativa Nationala si alte forte patriotice, astazi regreta pentru ca urmeaza decontul. Epoca Ciolos-Iohannis s-a terminat, ca si Uniunea Euro-germana!
Veniti, asadar, la mitingul organizat de seniorii nostri care dau fiilor si nepotilor, intru apararea drepturilor la viata ale romanilor, adevaratul exemplu de responsabilitate civica. In mod deosebit ii asteptam pe rezervistii din M.Ap.N. din Bucuresti si Ilfov carora aceeasi ticalosi, care au torpilat Legea pensiilor militare de stat prin infestarea OUG nr. 57/2015, le mai dau astazi o lovitura – nerestituirea, concomitent cu celelalte doua Case Sectoriale de Pensii, a sumelor abuziv retinute.
Fiecare categorie socio-profesionala are obiectivele sale. Toate la un loc sunt obiectivele natiunii si numai toti la un loc putem invinge! In Unire sta puterea!
Jos Ciolos! Afara cu tradatorii! Traiasca Romania!

Honor et patria! Vae victis!
Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

joi, 10 noiembrie 2016

Cutremurul Trump

Fostul Prim Ministru, Adrian Năstase pronostica o victorie a lui Donald Trump bizuindu-se pe ”o spirală” a tăcerii care, dacă interpretez corect, ar reprezenta o izolare de adevăr a lumii politice americane printr-un puternic zid protector creat de massmedia angajată, nu independentă. Ca și în România.
Într-adevăr, sondajele s-au făcut, de regulă, în mediile comode de informare la care au acces tineretul universitar, devenit revolutionar în centrele de formare a ideologiei liberal-progresiste, în comunitățile minorităților incitate de activiștii de aceeasi orientare progresistă, în centrele de bătrâni, în marile orașe din care a dispărut tradiția autentică.
Dar nimeni nu face sondaje în masa de americani de la baza societății din zonele rurale sau din micile orașe tradiționale americane locuite de clasa mijlocie albă.
În această perioadă mi-a fost dat să trec prin zonele rurale ale Floridei sau prin orașe mici. Peste tot, omul simplu își pusese la porți semne de susținere ale lui Trump. La fel și pe micile camionete ale oamenilor care muncesc din greu. Am discutat cu români din Michigan, altădată republicani convinși. Acum au votat masiv pentru Trump. La fel s-a petrecut in marile zone industriale din nordul Americii în care lipsa locurilor de muncă transferate în China, cu predilecție, a devenit endemică. Și odată cu asta, a crescut mizeria și nesiguranța publică, exemplul cel mai notoriu fiind Detroitul.
Apoi, spuneau ei, din cauza politicii divizive a lui Obama în care grija excesivă pentru minorități ignoră complet situația albilor.
În America sunt 48 milioane de ”food stamps”, dintre care 58% se distribuie populației negre. De altfel, în perioada Administrației Obama, numărul acestor bonuri de masă a crescut cu 8 milioane.
De asemeni, o mare problemă pentru americanul mijlociu o constituie Obamacare, adică legea asigurărilor medicale devenită, nu numai obligatorie, dar și excesiv de scumpă. Iar pentru ”stamps food” și pentru asigurarea serviciilor medicale gratuite pentru minoritățile ”defavorizate”, costurile provin din creșterea costurilor asigurărilor medicale ale celor care muncesc. Chiar înainte de alegeri, Administrația a anunțat mărirea taxei obligatorii de asigurare cu 25% în medie pe America, iar în câteva state cu 100%.
Dar dincolo de limbajul folosit, Trump a avut un mesaj care s-a adresat tocmai acestor „americani uitati”, pe care abia acum, după alegeri, presa i-a identificat: albii clasei de mijloc.
Trump a promis o nouă politică cu nuanțe clare împotriva multiculturalismului forțat ca cel din Europa, împotriva globalizării și pentru o izolare pronunțată a Americii.
Practic a venit cu mesajul naționalist transmis prin sloganul de campanie: „Să facem America măreață din nou„, adică „America întâi„.
Sau, așa cum declara: “Americanism, not globalism, will be our credo”.
A fost un mesaj opus celui folosit de Hillary Clinton care s-a concentrat, aproape exclusiv pe minorități, femei, negri, divizând, ”tribalizând” societatea americană. În plus, democrata nu și-a ascuns intenția de „a importa” zeci de mii de imigranți din Siria, Africa, etc. Problemele americanului alb, a majorității n-au intrat în vederile sale, iar ancorarea în gândirea ideologică progresist-liberală a constituit lovitura decisivă care i-a îngropat campania.
Politica ideologiei liberal-progresiste a multiculturalismului și globalismului a fost respinsă la aceste elegeri de bunul simț al omului de rând, care a considerat că America trebuie salvată din mâinile politicienilor care o împing într-o direcție străina intereselor unei națiuni unite.
Iată de ce, o eventuală reușită a Administrației Trump total opusă progresismului, poate însemna falimentul mișcărilor progresiste pe plan global.
Tocmai această posibilitate i-a speriat pe liderii europeni care au început să arunce cu pietre în Trump, încă înainte de alegeri, numindu-l populist, autoritar, misogin, rasist, fascist punând în același timp toate ouăle în coșul Clinton.
Nemții par cei mai afectați, mai ales după antecedentul Brexit, iar acum vor să impună  măsuri pentru ca fenomenul naționalismuluiTrump să nu se extindă într-o Europă aflată deja sub presiunea unor mișcări naționale de emancipare de sub tutela Bruxelles-ului.
Țara noastră și Europa trebuie să se schimbe dacă vrem să contracarăm această mișcare internațională autoritaristă„, a spus imediat după alegeri, vicecancelarul german Sigmar Gabriel.
Însăși politica de izolare a Marii Britanii pe care doresc s-o pună în aplicare liderii UE aflați în siajul Germaniei, va trebui să fie regândită, deoarece nu-i greu de intuit că va urma o relație specială între Statele Unite și țara insulară. Și, în acest caz, Europa fără minte va arunca Anglia direct în brațele Americii, mărind astfel zona izolaționistă la un adevărat ”Izolaționism Atlantic”.
Este cert că acest cutremur politic cu epicentrul la Washington își va trimite undele de șoc în întreaga lume.
Este prea devreme pentru a pronostica locul României vis-à-vis de America lui Trump, dar este cert că lipsa de înțelepciune a diplomației române de a stabili niște canale de comunicație, nu numai cu administrația liberală, dar și cu cea a conservatorilor americani, a prins diplomația română pe picior greșit. Din nou.
Oricum, va fi interesant de urmărit care va fi evoluția ambasadorului american după acest cutremur.

Mircea Popescu
m.popescu@sbcglobal.net

marți, 1 noiembrie 2016

COMUNICAT

Comunicat

In atentia tuturor membrilor Alternativei Nationale 2016 si ai                 Consiliului National al Societatii CivileDoamnelor si domnilor,Dupa cum stiti, Alternativa Nationala 2016 a aparut, din necesitatea
schimbarii clasei politice in interes exclusiv romanesc, pentru a stopa
ingerintele straine care vizeaza, dupa spolierea totala, dezintegrarea
Romaniei ca stat national unitar. Alternativa Nationala 2016 a aparut
asadar ca necesitate printr-un efort comun al Consiliului National al
Societatii Civile si, initial, al 12 partide ilustrand intreg spectrul
politic de la extrema stanga la extrema dreapta.De ce necesitate?Pentru ca batalia este nu pentru Parlament ci pentru Romania! Guvernul si
Presedintia au fost adjudecate prin lovituri de stat, iar in lipsa unei
armate puternice si a unor servicii care sa fie conduse de patrioti, numai
societatea civila organizata poate sa impiedice lovitura de stat care
vizeaza si Parlamentul!Riposta a fost pe masura!Prin presiune, promisiuni, manipulare, etc., liderii a opt dintre partide
s-au retras in chiar momentul constituirii si s-a incercat totul pentru ca
ceilalti sa nu inscrie Alternativa Nationala 2016. In extremis,
Alternativa Nationala, s-a inscris cu patru partide, in ultimul moment.La nivel national a fost primita cu bratele deschise si a avut sprijin de
la mii de cetateni, indiferent de culoarea politica. Prieteni sau
adversari, acestia au strans semnaturi si au dat candidati pentru ca toti
romanii s-au saturat de “binefacerile” venite de afara.Atunci presiunile, amenintarile, santajul etc. s-au concentrat pe
candidati. Multi s-au retras in ultima clipa, cu dosare si semnaturi cu
tot. Persoane importante care au strans semnaturi pe judete au fost
obligate sa nu le trimita la Bucuresti. Alternativa Nationala 2016 a
reactionat, a folosit rezervele si a completat intotdeauna listele de
candidati, obiectivul fiind depunerea de liste de candidati complete la
nivel national.Multi dintre dvs. stiti, pentru ca, daca unii ati fost respinsi, ceilalti,
majoritatea, ati fost primiti cu bratele deschise la birourile electorale
de circumscriptie, dar si asaltati, cu intrebari, sugestii, inclusiv
amenintari  de persoane “binevoitoare” care va asteptau acolo. Telefonic
si pe email, amenintari, inclusiv cu moartea, au primit si membrii
secretariatului.In final, boicotul general s-a concretizat prin neajungerea tuturor
listelor de semnaturi la Biroul Electoral Central pentru depunerea in timp
util, acestea “ratacindu-se” pe drum.In seara zilei de 30.10.2016, Consiliul Director al Alternativei Nationale
2016 si reprezentanti ai Consiliul National al Societatii Civile, s-au
intalnit intr-o sedinta de lucru pentru evaluarea situatiei rezultand
urmatoarele1. Alternativa Nationala 2016, constituita ca alianta electorala cu durata
limitata, pana la 30 decembrie anul curent, se va permanentiza, in
conditiile legii, ca alianta politica, sprijinita in continuare de
Consiliul National al Societatii Civile.2. Reprezentantii Alternativei Nationale 2016 care si-au dovedit in
teritoriu prin intreaga activitate legata de mobilizarea electoratului si
depunerea dosarelor, adeziunea totala la idealurile Alternativei Nationale
2016, vor fi rugati personal sa-si continue activitatea ca lideri ai
acesteia pe intreg teritoriul national atat la nivel zonal, judetean cat
si local.3. Consiliul Director al Alternativei Nationale 2016, va face ceea ce
reprezentantii zonali au cerut, in sensul ca se va alatura fortelor
democratice care sustin amanarea alegerilor, invocand legislatia si
practica europeana in domeniul electoral.Doamnelor si Domnilor,Va transmitem multumiri pentru tot ceea ce ati facut, dar si rugamintea sa
va mobilizati pentru mai departe, fiindca ceea ce s-a petrecut este doar
inceputul. Ramane sa continuam si sa terminam, in interes general
romanesc! Deocamdata, cu durere va rugam sa retineti ca de la Bucuresti nu
mai rasare soarele pentru toti romanii, ci tradarea pe toate planurile si
in cei mai odiosi termeni. Cine mai crede in tara numita Romania, si
doreste sa fie european si roman, pe pamantul udat de sangele milioanelor
de inaintasi ai nostri, sa sprijine CONTRA OMNES Alternativa Nationala
2016.


P/AN2016
Florea Mitroi
Constantin V. Ionescu
Petre Ignatencu

P/CNSC
Mircea Dogaru
Dragoş Militaru
Dan Hazaparu