Inteviu cu Maia Sandu

joi, 7 aprilie 2016

“BREAKING NEWS…INCENDIAR!”
ELECTORALE
-Primele recomandari pentru toti participantii la mitingurile SCMD/CNSC-
Doamnelor si domnilor,
Pe 6 martie 2016, i-am transmis impreuna principalului mare asasin economic mondial care vizeaza distrugerea Romaniei, George SOROS, in limba lui…”Nem, nem, soha!” (Nu, nu, niciodata!). A venit timpul sa ne tinem de cuvant!
Nu mai este un secret pentru noi ca singurele entitati “cu rol determinant” in evenimentele din decembrie 1989 au fost marii asasini economici mondiali, adeptii comunismului numit astazi “globalism”, identificabili prin portocaliul care a inlocuit culoarea rosie. Ametindu-ne cu sloganul Libertatii, acestia au pus mana pe Romania, pe care au jefuit-o ca-n codru. Ne-au furat/distrus si vandut pe nimic toate capacitatile de productie, toate bogatiile subsolului, ne-au furat pamantul si apele si, in final, ne-au distrus si codrii. Au pus mana, de la inceput, pe Banca Nationala, ne-au scos leii din buzunare si din C.E.C., ne-au confiscat rezervele de aur si matrita, inlocuindu-le cu munti de hartie – euro, pe care apoi i-au scos din tara cu camioanele. Ne-au impiedicat (singura tara, din 72, in aceasta situatie) sa recuperam tezaurul de la rusi, inchizand, pentru lipsa de functionare, banca infiintata de americani si rusi pentru a-l primi. Au distrus orice initiative private in domeniul productiei, orice banca romaneasca si orice detinator roman de capital, decis sa investeasca in Romania. Ne-au distrus toate structurile statului si insasi increderea oamenilor in stat! In octombrie trecut, prin crima (holocaust), au doborat Guvernul care le rezista si si-au implementat discretionar si direct, pe post de Guvern, slugile. Au dobandit, astfel, controlul asupra bugetului tarii. In plina crestere economica, investitiile profitabile in productie sunt interzise, ultimele capacitati de productie inchise, salariile si pensiile inghetate iar taxele marite nejustificat. De ce? Pentru ca, de putinii bani ramasi Tarii nu trebuie sa profite romanii, ci tot ei. Saptamana trecuta, i s-a interzis lui Iohannis sa acorde ajutorul de 100000 de euro, Romaniei de Est, aflata inca sub ocupatie ruseasca si botezata de tradatori, intru proslavirea geniului lui I. V. Stalin … Rpublica Moldova. Banca Mondiala i-a cerut sa imprumute, in acest scop, un miliard de euro, pe care sa-l platim noi si pe care sa-l trimita ei, la “Pastele cailor”, Chisinaului. Dar nu le ajunge!
Ne aflam in faza in care Soros si ai lui vor accesul direct la bugetul Capitalei si la bugetele principalelor orase ale Tarii. Pentru aceasta, banii curg si agenti soros, cu creierul spalat de burse si sponsorizari Soros, se pregatesc sa devina primari. Inspaimantate, partidele parlamentare nu le opun rezistenta. Promoveaza, drept candidati, persoane sterse sau cu dosare, reale ori nu, iar acolo unde personalitatile puternice reactioneaza, intervine prompt DNA-ul, ca in cazul Liei Olguta Vasilescu.
Pentru a opri “Strategia Soros”, pentru a-i incurca jocul, noi, Societatea civila organizata, trebuie sa lansam in cursa, cat mai multi romani adevarati, indiferent de partidul din care fac parte, semnand pe tabelele care le confera dreptul de a-si inscrie candidatura. Ca exemplu, solicitam astazi tuturor membrilor SCMD/CNSC, din Capitala si din tara, sprijin pentru urmatorii:
1.                             Dumitru Pelican
Senator la primul mandat, fost director al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca – Bucuresti. Specialist in administratie publica, cel mai vizibil senator in media, fost lider al grupului senatorial ALDE, cel mai bine cotat in sondaje (33%), ar fi fost candidatul ideal la Capitala, din partea aliantei PSD-UNPR-ALDE sau a oricaruia dintre cele trei partide. De ce nu e? Ar fi fost, in aceleasi conditii, candidatul ideal pentru Sectorul 2 al Capitalei. De ce nu e? Astazi senator independent, va candida sprijinit de PER la primaria Sectorului 2. Ca sa poata candida, strange semnaturi la biroul sau senatorial, situat langa primaria Sectorului 2, pe strada Ritmului nr. 19, unde va asteptam;
2.                               Lia Olguta Vasilescu
Fost deputat patriot PRM, a trecut la PSD dupa scoaterea din cursa a partidului ei, in 2008. Ne-a recomandat-o pentru inteligenta si seriozitate, marele savant si senator patriot Mihai Ungheanu, odihneasca-se in pace. In campania din 2012, pe listele USL, a fost sustinuta de peste 1500 de rezervisti, sub coordonarea Filialei 1 Craiova – SCMD, castigand Primaria, chiar si impotriva vointei baronilor locali, din propriul partid. Acum va candida din nou, ori ca membru PSD ori ca independent. Solicitam sa i se acorde sprijin pentru a se inscrie, deoarece, in incercarea de a o scoate din cursa, DNA-ul a sarit nu calul ci o herghelie intreaga.
3.                                 Dima Petrica
Militar in rezerva, fost politist, actualmente avocat, s-a afirmat ca unul dintre cei mai activi, mobilizatori, la ultimele trei mitinguri ale SCMD/CNSC, reprezentand grupul neafiliatilor. Candideaza la primaria Capitalei pe listele PSR.
4.                                  Candidatii Partidului Poporului – Legea Cojocaru
Partidul in cauza a fost confiscat de Basescu, prin intermediul lui Dan Diaconescu, miza fiind Legea Cojocaru de relansare economica a Romaniei. Asa au aparut, in alegerile din 2012, PPDD, disparut intre timp, si PPLC. In urma cu doua luni, PPLC a facut oferte catre CNSC, invitand un mare numar, in special de rezervisti si de profesori, sa se inscrie la locale pe listele sale. Noi am anuntat, oricum, ca vom sprijini la inscrierea candidaturilor, rezervistii si membrii CNSC, indiferent pe ce liste candideaza. Atragem atentia ca, in fruntea grupului de rezervisti, care candideaza pe listele acestui partid, in Capitala si in tara, se afla domnul general (r) Nicolae Roman, primul comandant al Corpului de Armata Moldova, dupa desfiintarea Armatei a-II-a Moldova.
          Doamnelor si domnilor,
          Daca, in spiritul “democratiei SOROS”, ministrul Apararii, ministrul de Interne si directorul SRI si-au permis sa transmita, la 31 martie a.c., prin ordin scris, comisiilor raportoare din Camera Deputatilor, cum si ce sa voteze (in cea mai buna traditie Boc-Predoiu) in cazul Art. 4 din OUG nr. 57, care demoleaza Legea pensiilor militare de stat, noi nu ne permitem sa va spunem cu cine sa votati. La vot, fiecare va vota cum doreste si pe cine doreste. Va cerem doar sprijinul de a contribui la demolarea “Strategiei SOROS”, permitand inscrierea in cursa electorala si a altor persoane decat cele aflate pe lista aprobata sorosista carora li se face, pe nemerit, propaganda in draci. Asta, asa, ca ”sa fie masa bogata” si sa ne vina, poate, “mintea romanului cea de pe urma” ca sa nu mai punem, ca pana acum, lupii, paznici la oi.
Asa sa ne-ajute Dumnezeu!
p. CNSC
Presedintele S.C.M.D.

Col.(r) dr. Mircea DOGARU

2 comentarii:

  1. Multumesc tuturor membrilor SCMD/CNSC si Dl.Col.Mircea Dogaru, pentru onoarea de a ma sprijini in competitia de a castiga Primaria Capitalei! Nu voi abdica de la CINSTE, MUNCA, ONOARE, RESPECT!
    Un comisar cu mainile curate vreau sa raman si sa lupt impotriva nedreptatii si jafului fara sfarsit!
    O VIATA AVEM ROMANI si-o CINSTE!
    DESTEPTATI-VA ca am dormit destul!!!(Mihai Viteazul)
    „Patria se cheamă norodul, iar nu tagma jefuitorilor”(Lapusneanu)
    Am jurat credinta Patriei si Poporului meu drag, nu acestor tradatori si jefuitori de neam si tara!!! GATA CU PUTEREA hotilor, SUS CU PUTEREA poporului!
    Cu tot respectul si pretuirea! Cms.sef(r)de politie Petrica Dima

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumes SCMD si CNSC pentru sustinere si ma simt onorat de aceasta! Nu voi abdica de la CINSTE, MUNCA, ONOARE, RESPECT!
    Un comisar cu mainile curate vreau sa raman si sa lupt impotriva nedreptatii si jafului fara sfarsit!
    O VIATA AVEM ROMANI si-o CINSTE!
    DESTEPTATI-VA ca am dormit destul!!!(Mihai Viteazul)
    „Patria se cheamă norodul, iar nu tagma jefuitorilor”(Lapusneanu)
    Am jurat credinta Patriei si Poporului meu drag, nu acestor Tradatori si Jefuitori de neam si tara! Gata cu puterea HOTILOR, sus cu puterea POPORULUI! Cu tot respectul si pretuirea!

    RăspundețiȘtergere