Inteviu cu Maia Sandu

luni, 25 mai 2015

INIVTATIE - MANIFEST


INVITATIE – MANIFEST
PENTRU
ADUNAREA GENERALA POPULARA A PENSIONARILOR
Piata Victoriei - joi, 11 iunie 2015, ora 10.00
- In atentia tuturor membrilor CNSC –

Doamnelor si domnilor presedinti de federatii sindicale, sindicate, uniuni, asociatii, fundatii,

Va transmit, alaturat, Manifestul– Invitatie, lansat de aliatul nostru, dl. Dumitru COJANU, presedintele Federatiei Nationale “Unirea” a Pensionarilor din Romania.

Dupa trei ani de asteptari, in replica fata de neonorarea de catre Guvern a promisiunilor facute in 2012, prin semnarea Contractului Social, de reparare a nedreptatilor comise de criminalul regim Basescu-Boc, aliatii nostri pensionari civili vor organiza o mare adunare populara in Piata Victoriei, joi 11 iunie a.c., la care ii vor invita, pentru explicatii, pe presedintele Romaniei, fost lider PNL, pe premierul Romaniei si presedinte PSD, pe presedintele PC, ca al treilea component al conducerii fostului USL, dar si unii ministri de resort (Munca, Finante, Justitie).

Solicitarea aliatilor nostri pensionari civili este de a sprijini mobilizarea la actiune prin popularizarea acesteia si de a participa si dvs. cu delegatii. Reamintesc faptul ca sindicalistii pensionari civili ai Federatiei “Unirea” si dl. Cojanu personal au fost in primele randuri la toate manifestatiile antibasiste organizate de noi in perioada 2010- 2012, initiind la randul lor si alte manifestatii de protest.

Va transmit si personal rugamintea de reprezenta structurile dvs. la aceasta manifestatie, ca semn de revitalizare a actiunii civice a CNSC.

Cu stima,
Presedintele SCMD,

Col.(r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu