Inteviu cu Maia Sandu

vineri, 21 martie 2014

Propunerea de colaborare la alegerile europarlamentare trimisa de CNSC senatorului Mircea Diaconu



CONSILIUL NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE (CNSC)

Forta a Treia - forta civica a natiunii romane!
Adresa postala  Str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, Bucuresti,  Cod 013152
Telefon  0736601020,  0736600961, 0736600973 
Nr. 6/ 19.03.2014
                             
Catre,      
1.    Domnul Senator Mircea DIACONU
2.    Postul de televiziune ANTENA 3


Subiect:     Participarea la alegerile europarlamentare pe LISTA NATIONALA

Regretam gestul conducerii PNL care v-a determinat, in mod indreptatit, sa parasiti acest partid. Din greseala in greseala, PNL se indreapta catre disolutie, lasand loc de dezvoltare unui megapartid - USD/PSD, fapt cu consecinte negative pentru tara, in viitor. (Sa nu fim intelesi gresit - noi nu luptam impotriva USD sau a PNL, dimpotriva, ii consideram, in continuare, partenerii nostri).

In acest context politic, noi, ONG-urile si sindicatele asociate in cadrul Consiliului National al Societatii Civile (CNSC), consideram ca societatea civila romaneasca unita este, pe moment, singura forta capabila sa contrabalanseze acest vid pe cale de a se crea in politica romaneasca si, totodata, sa puna temelia unui nou mod de a face politica.

V-am urmarit cu atentie actiunile si atitudinea fata de evenimentele sociale si politice si am apreciat si apreciem onestitatea si patriotismul dvs. Iata de ce indraznim sa va rugam sa renuntati la varianta candidaturii independente si sa acceptati nominalizarea dvs. ca nr. 1 pe LISTA NATIONALA a candidatilor propusi de CNSC in alegerile de la 25 mai a.c.

In acest moment CNSC a reusit sa stranga aprox. 150.000 de semnaturi de sustinere. Mai mult, trimisul nostru la Chisinau ne-a anuntat astazi, 19.03.2014, ca presedintele PNL din Republica Moldova - singurul partid din cele doua tari romanesti care si-a propus, prin programul de guvernare, unirea Republicii Moldova cu Romania - d-na Vitalia Pavlicenco este de acord sa candideze pe LISTA NATIONALA.

Va prezentam alaturat acordul de colaborare incheiat de catre Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), in numele CNSC, cu Partidul National al Mediului, partid ai carui membri sunt aparatorii intereselor nationale in cazul Rosia Montana si care este singurul care a acceptat sa devina vehicolul societatii civile in alegerile europarlamentare. Va prezentam, deasemenea si tabelul/formularul pentru obtinerea de semnaturi de sustinere, conform celor mai recente exigente ale BEC.

Daca raspunsul dvs. va fi pozitiv, CNSC va intreprinde urmatoarele masuri:

1.      Va solicita Primariei Municipiului Bucuresti sa autorizeze un miting, duminica, 23.03.2014, intre orele 08.00-18.30, la Universitate (Fantani), in scopul strangerii de semnaturi de sustinere pentru dumneavoastra si pentru ceilalti candidati ai LISTEI NATIONALE. Daca semnaturile nu vor fi suficiente, vom cere prelungire si pentru zilele de 24 si 25.03.2014.
2.      Vom asigura la locul de desfasurare a mitingului o tribuna, o statie de sonorizare de mare putere si circa 10 mese si scaune aferente (pt strangerea de semnaturi) impreuna cu persoane care sa mentina ordinea.

Vom asigura transportul, prezentarea la miting si cazarea doamnei Vitalia Pavlicenco, precum si altor candidati de pe lista, agreati de dvs., pentru a lua cuvantul, conform unui program stabilit de comun acord cu dvs. si difuzat catre bucuresteni.

Scopul nostru este acela ca, impreuna cu dvs., sa impiedicam accesul in Parlamentul European al unor politicieni incompetenti si corupti, de factura celor care ne-au facut de ras ca natie si popor (EBA, Macovei, Stolojan, Tokes, etc).

Cu speranta ca veti fi alaturi de Consiliul National al Societatii Civile in urmarirea intereselor nationale ale Romaniei, va multumim si va asteptam decizia in timp util!

Cu deosebit respect,

COORDONATOR AL CONSILIULUI NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE,
Profesor dr. Mircea DOGARU

2 comentarii:

  1. La penultima fraza ( scopul nostru e acela.....), cu adanca abnegatie si deferenta va rugam sa completati paranteza si sa spuneti cateva nume de la etc. Cred ca vom avea muuuuuulte surprize....sur ...prize....Asteptam cu interes.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, paranteza poate fi extinsa la aproape un sfert dintre europarlamentarii actuali. Oricum, va asteptam opinia (nominalizarile)!
      Dumitru Rinciog

      Ștergere